Fragt i DK: 45 kr til GLS-pakkeshop • FRI fragt i DK ved køb over 500 kr.

Privatlivspolitik

Ved personoplysninger forstås enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person.

Ved at benytte www.Rila.dk eller bestille varer i RiLa Stof & Designs Webshop accepterer du, at RiLa Stof & Design registrerer og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med nedenstående.

RiLa Stof & Design respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personoplysninger, som du giver på Rila.dk. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personoplysninger. RiLa Stof & Design registrerer og behandler personoplysninger i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler herfor.

Du kan benytte Rila.dk uden at fortælle os, hvem du er eller give personoplysninger om dig selv. Rila.dk benytter cookies, se nedenfor, men benyttelsen af Rila.dk medfører ikke i sig selv registrering af personoplysninger.

Rila.dk har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere varer og andre tjenester til dig. RiLa Stof & Design registrerer og behandler derfor personoplysninger om dig, som du selv afgiver, f.eks. når du:

• foretager et varekøb i RiLa Stof & Designs Webshop

• deltager i en konkurrence

• sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback, eller

• i øvrigt giver personoplysninger til os via Rila.dk eller på anden måde.

Ved afgivelse af personoplysninger samtykker du i, at RiLa Stof & Design behandler personoplysningerne, herunder at RiLa Stof & Design:

• registrerer de personoplysninger, du afgiver

• registrerer oplysninger om de køb, du foretager på Rila.dk

RiLa Stof & Design sælger, overdrager eller på anden måde videregiver ikke dine personoplysninger til tredjepart.

RiLa Stof & Design opbevarer ikke informationer om dine betalingsmidler, for eksempel kort-numre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Formålet med registreringen og behandlingen af personoplysninger er at kunne levere købte varer til dig samt hjælpe ved eventuelle fejl i forbindelse med bestilling og levering.

Retsgrundlaget for behandlingen af personoplysninger er dit samtykke.

Personoplysninger opbevares i 5 år for at opfylde bogføringslovens bestemmelser. Personoplysninger opbevares i Danmark.

Du har til enhver tid ret til at

• få oplyst, hvilke personoplysninger, RiLa Stof & Design har registreret om dig

• få rettet ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante personoplysninger

• få overflyttet sine registrerede personoplysninger til tredjemand

• bede om at få slettet alle personoplysninger.

Du kan til enhver tid trække samtykke til behandling af personoplysninger hos RiLa Stof & Design tilbage. Dette påvirker dog ikke lovligheden af den hidtidige behandling, der er baseret på samtykket inden tilbagetrækningen heraf.

Den dataansvarlige er:

Rila.dk

RiLa Stof & Design
Sankt Ols Gade 20
4000 Roskilde
CVR: 40022945

Ethvert spørgsmål og enhver anmodning, begæring eller henvendelse i øvrigt vedr. persondata skal ske skriftligt til rila@rila.dk.

Klage over RiLa Stof & Designs behandling af personoplysninger kan rettes til

Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
dt@datatilsynet.dk
www.datatilsynet.dk